STORE MEDIA SA INŠPIROVALA NA KONFERENCII TALKS OD HB REAVIS

Konferencia Talks Inspired byHB Reavis je unikátna séria inšpiratívnych stretnutí, ktorá predstavuje inovatívne nápady a posúva hranice ľudského poznania. Konferencia je určená len pre pozvaných hostí HB Reavis a my sme hrdí, že STORE MEDIA mala medzi takmer 350 hosťami svoje zastúpenie.

Konferencia bola plná inšpirácií a nápadov, 4 spíkri s inšpiratívnymi prednáškami, 4 technologické inovácie, networking a príjemná atmosféra. Šieste bratislavské Talks by HB Reavis opäť priniesli najnovšie trendy z oblasti biznisu, vedy a technológií, ktoré menia pohľad ľudí na svet a prinášajú nové výzvy pre ľudskú myseľ.

Štyria pozvaní spíkri prezentovali budúcnosť zo svojho uhla pohľadu – stravovanie a mäso zo skúmavky, riadenie tímov a svet bez manažérov, ľudia a ich meniace sa potreby vs. pracovný priestor ovplyvňujúci produktivitu či múdra budova.

Šiesty ročník konferencie Talks by HB Reavis v Bratislave opäť  predstavil najnovšie trendy z oblasti biznisu, vedy a technológií, ktoré menia náš pohľad na svet a my sme radi, že sme boli pri tom.

Viac informácií o konferencii

Bez komentárov

UVEREJNIŤ KOMENTÁR

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.