HOTEL COLOR V BRATISLAVE OD JÚLA VÍTA SVOJICH KLIENTOV PRÍJEMNOU ARÓMOU

Trojhviezdičkový Hotel Color v Bratislave je ladený v modernom štýle a ponúka komfortné a príjemné ubytovanie. Farby sú nielen súčasťou názvu hotela, ale je ich možné nájsť v každom jeho kúte.

Hotel Color kladie vysoký dôraz na to, aby sa v ňom návštevníci cítili príjemne, preto ku každému klientovi pristupuje osobitne a chce mu ulahodiť aj vizuálne – výberom izby na základe farebnej preferencie. Každý z hostí je iný – jedinečný, a práve preto si môže vybrať izbu podľa svojho vkusu, podľa aktuálnej nálady alebo významu, ktorý konkrétna farba má.

Zvýraznenie farebných škál hotela umocňuje emócie hostí. Farebné prevedenie hosťa naplní pozitívnymi emóciami alebo navodí príjemný pocit pohody po náročnom dni.

Od júla hostí hotela Color okrem ústretového personálu víta pri vstupe aj príjemná vôňa. Aróma, ktorú dodala spoločnosť STORE MEDIA, pôsobí upokojujúco a dokonalo oddeľuje vstupné priestory hotela od ruchu veľkomesta. Okrem toho podporuje dokonalý prvý dojem, ktorý návštevníci získavajú hneď pri prvom kontakte s hotelom.

Investícia do aromatizácie hotela odráža stratégiu hotela, ktorá je zameraná na čo najvyššiu mieru starostlivosti o zákazníka hneď od začiatku. Jedinečná aróma v lobby bare vytvára príjemnú atmosféru a dopĺňa kúzlo hotela, postavené na starostlivo prepracovanej vizuálnej komunikácii hotela.

Bez komentárov

UVEREJNIŤ KOMENTÁR

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.