PODPORUJEME PODNIKANIE – DEŇ SÚKROMNÉHO PODNIKANIA SO STORE MEDIA

Deň súkromného podnikania každoročne organizuje veľkoobchod Metro a do jeho oslavy sa môžu podnikatelia zapojiť so svojou ponukou.

STORE MEDIA, ktorá patrí medzi lídrov v poskytovaní služieb zmyslového marketingu v Európe pri tejto príležitosti pripravila pre všetkých podnikateľov hneď dve ponuky.

Aróma marketing pre prevádzku – test až na 30 dní

Podnikatelia, ktorí chcú vytvoriť príjemnejšie prostredie či už v POS alebo priamo vo svojich firmách, môžu pomocou vône prebudiť u svojich klientov najlepšie emócie. STORE MEDIA ponúka aróma marketing v mesačnej testovacej prevádzke so špeciálnou cenou od 99,- Eur.

Na výber je k dispozícii viac ako 2000 vôní, ktoré sú certifikované IFRA a zodpovedajú najvyšším štandardom kvality. S výberom vône rád poradí tím skúsených profesionálov.

Viac o službe aróma marketingu.

Reklama v rádiu v sieti predajní METRO – Dajte o svojich produktoch vedieť tisíckam návštevníkov

Najúčinnejšia reklama je v mieste predaja. STORE MEDIA prináša možnosť reklamy v In-Store rádiu v Metro Cash & Carry teraz extra výhodne. Každý, kto si objedná reklamu v Metro rádiu so začiatkom kampane najneskôr 1.11.2019, dostane výrobu spotu zadarmo. Akcia platí na objednávky prijaté do 31.10.2019 s hodnotou kampane od 300 eur bez DPH.

Ponuka je určená tak pre firmy, ktoré na predaj svojich produktov využívajú práve sieť predajní Metro Cash & Carry, ako aj pre tých, ktorí chcú návštevníkov predajní upozorniť na ponuku svojich prevádzok mimo obchodnej siete Metro. Reklama na mieste predaja je na rozdiel od iných foriem reklamy vnímaná zákazníkmi ako užitočný poradca pri nákupoch. Podnikatelia ju môžu využiť vo svoj prospech a reklamným spotom v In-Store rádiu osloviť tisícky zákazníkov denne.

 Viac o službe In-store rádia

Bez komentárov

UVEREJNIŤ KOMENTÁR

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.